Uw dakkapel laten plaatsen?

Bent u op zoek naar meer ruimte? Wilt u meer lichtinval in uw slaapkamer of zolderkamer? Een dakkapel is de perfecte oplossing als u op zoek bent naar meer oppervlakte en meer licht. Heeft u een nutteloze zolderkamer of een slaapkamer die eigenlijk te klein is en te weinig licht doorlaat, dan kunt u een dakkapel laten plaatsen door Jago Apeldoorn. Geef uw woning meerwaarde en investeer in een dakkapel op maat!


Waarom kiezen voor een dakkapel?

Een dakkapel zorgt dus voor meer ruimte en licht. Naast het praktische gedeelte is een dakkapel ook letterlijk een meerwaarde voor uw woning. Uw woning wordt immers meer waard. Een dakkapel in Apeldoorn laten bouwen, dat doet u bij Jago Apeldoorn. Onze specialisten hebben kennis en kunde in huis om uw dakkapel geheel op maat te maken. Of u nu een kunststof dakkapel wilt of een aanbouw van hout, alles is mogelijk. Uw dakkapel kan tevens worden afgewerkt volgens uw wensen. Verschillende bekende merken, zoals Trespa en Keralit, bieden een breed assortiment materialen en kleuren voor gevelbekleding. Wilt u airconditioning , een screen of een rolluik of een insectenhor? Jago Apeldoorn maakt uw dakkapel geheel op maat!

Maatwerk dakkapel bij Jago Apeldoorn

Jago Apeldoorn is als eenmanszaak gespecialiseerd in aannemersklussen, waaronder het bouwen van een dakkapel. Dit doen wij snel en efficiënt: binnen één dag wordt uw dakkapel met een kraan geplaatst. Traditioneel plaatsen betekent dat u geniet van vijftien jaar garantie op uw dakkapel. Zo heeft u jarenlang plezier van uw uitgebreide woning! Heeft u interesse in het laten bouwen van een dakkapel en wilt u hierover meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag een offerte aan!

arrow_back arrow_forward