Nieuwe keuken?

Wilt u een nieuwe keuken laten installeren, met daarin de nieuwste snufjes? Kiest u voor een kookeiland of toch voor een mooi, traditioneel aanrecht? En welke keukenonderdelen laat u inbouwen? Het zijn allemaal vragen waar u mee te maken krijgt. Het is echter ook belangrijk om even goed na te denken over de installatie van uw keuken. Gaat u de verbouwing of het inbouwen zelf verzorgen? Dat kan weleens lastiger blijken dan gedacht. Wilt u zeker zijn van een optimaal resultaat, kies dan voor de ervaring en de expertise van een specialist. Een keukenrenovatie in Apeldoorn of omgeving, daarvoor draait Jago Apeldoorn de hand niet voor om!

Installeren, monteren, tegelen

Of u nu kiest voor een volledige verbouwing of mogelijks zelfs voor de aanbouw van een nieuwe keuken, of dat u uw huidige keuken opnieuw laat inrichten en betegelen: het is hoe dan ook een lastige klus. Daarom is het geen overbodige luxe om een professional in te schakelen. Jago Apeldoorn is de specialist op dit gebied. Wij hebben in het verleden al vele keukens in Apeldoorn geïnstalleerd, gemonteerd en betegeld. Van volledige aannemersklussen tot de montage en het betegelen van uw keuken. Daarbij staat uw wens vanzelfsprekend altijd centraal.

Waarom Jago Apeldoorn?

Jago Apeldoorn is een eenmanszaak met een ruim netwerk van medeaannemers, zodat wij elke klus voor u kunnen klaren. Ook in de keuken! Voor de verbouwing of installatie van uw keuken bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Een keukenrenovatie in Apeldoorn is een kolfje naar onze hand. Wij werken volgende de hoogste kwaliteitsnormen, zodat u kunt genieten van een schitterend eindresultaat. Informeer nu bij ons naar de mogelijkheden!

arrow_back arrow_forward