Over Jago Apeldoorn

Jago Apeldoorn is een aannemersbedrijf dat is gevestigd in Apeldoorn. Wij werken samen met verschillende onderaannemers om u te kunnen voorzien in een compleet aanbod van diensten. Omdat Jago Apeldoorn een eenmanszaak is, bent u verzekerd van een persoonlijke service en de beste kwaliteit. Wij werken bij al onze klussen, groot of klein, volgens de hoogste kwaliteitsnormen en -standaarden.

Bedrijfshistorie

Jago Apeldoorn is door Janno Gosens opgericht in het jaar 2007. Voorheen was Janno tien jaar lang werkzaam bij zowel grote als kleine aannemersbedrijven, waardoor hij veel ervaring in de branche heeft opgedaan. Geen klus is hem dan ook te groot of te klein! Een complete renovatie, aan- of verbouwing, of een relatief kleine klus, zoals het vervangen van sloten of afhangen van deuren: bij Jago Apeldoorn bent u aan het juiste adres!

Voordelen van Jago Apeldoorn

Op zoek naar een klusbedrijf of aannemer in Apeldoorn of omgeving? Jago Apeldoorn combineert het beste van twee werelden! De persoonlijke service en scherpe prijzen van een eenmanszaak worden door een goed netwerk van onderaannemers versterkt. Zo kunt u voor elke klus bij Jago Apeldoorn terecht. Of het nu gaat om aannemersklussen of timmerwerken, of om andere diensten, zoals elektrotechniek, cv-installatie, stukadoorswerk of de installatie van airconditioning of klimaatbeheersing. Daarbij is de gunstige verhouding tussen prijs en kwaliteit van grote meerwaarde.

U kunt op ons rekenen!

Zoekt u een professional in Apeldoorn?

Contact opnemen?

Staat u aan de vooravond van een grote renovatie of een aan- of verbouwing, of heeft u een kleinere klus die u wilt uitbesteden aan een professional? In de regio Apeldoorn is Jago de juiste keuze. Service met een glimlach en een resultaat van de hoogste kwaliteit, daar kunt u op rekenen. Welkom bij Jago Apeldoorn!