Nieuwste projecten

Bekijk de nieuwste projecten van aannemer Jago Apeldoorn

Overkapping vergroot

Voor een opdrachtgever in Deventer waar we recent nog de gehele begane grond verdieping alles hebben gesausd en geschilderd samen met nieuwe vensterbanken en nieuwe radiatoren hebben we nu de bestaande overkapping vergroot. De onderzijde hebben we een mooi dicht plafond in gemaakt van exterieur multiplex (Duraprime) .In het plafond zijn na dat het geschilderd is nog 6 led spots aangebracht op een led dimmer voor wat zachter licht indien gewenst.

1c4c65ca8f0749fd8abc54a96cff4977

Lees meer


Badkamer XL

Deze opdrachtgever heeft een bungalow laten bouwen in Apeldoorn met de bedoeling hier niet meer weg te hoeven.

Alles is zonder drempel en de deuren zijn allemaal schuif en verdwijnen in de wand.

Wij mochten hier de badkamer en de toilet inrichten en de hele woning behangen,sauzen en schilderen.

De badkamer heeft een afmeting van 3 bij 6 meter en dus aardig fors te noemen.

Deze ruimte is ook wel nodig als je er een sauna in zet van 2 bij 2 meter.

sauna in de badkamer

Lees meer


Kleine badkamer

Deze kleine badkamer van 1 bij 2.5 meter hebben we toch wat leuks van gemaakt. Compleet met inloopdouche en radiator en wastafel met spiegelkast. Deze spiegelkast heeft een "no touch" schakeling, dat wil zeggen er voor langs swipen gaat hij aan of uit.

9a1e77eff8f8487cbbeecb4f1595f1ca

Lees meer


Woning voorzien van Trespa gevelbekleding

Deze woning had een cement gebonden gevelbeplating welke helemaal verzadigd was met water. De achterhout constructie hebben we gelijk vervangen voor verduurzaamd vuren

Lees meer


Badkamer Boomgaard Apeldoorn

Hier is gekozen om het bad weg te laten voor een iets ruimere doorloop en ruimere douchehoek.

Lees meer


(copy) Badkamer Boomgaard Apeldoorn

Hier is gekozen om het bad weg te laten voor een iets ruimere doorloop en ruimere douchehoek.

Lees meer


Slaapkamer tot badkamer !

In de maten in Apeldoorn bij mij om de hoek een wel bijzondere badkamer klus gedaan. Huidige badkamer was te klein dus de vraag was of de badkamer naar de slaapkamer ernaast konden verplaatsen. Geen probleem ! 

Onder de nieuwe badkamer zat de berging waar we al het leidingwerk konden oppakken zodat  we geen pak zandcement hoefden te smeren om de leidingen in te verbergen. Ideaal en vooral ook erg gebruiksvriendelijk omdat je geen opstap meer hebt de badkamer in.

De nieuwe badkamer was dusdanig groot 3.5 bij 5.0 meter dus ruimte genoeg voor een bad en een inloop douche met een glaspaneel van 1.2 meter lang ! Het hele plafond moet nog gestuct worden dit is later pas besproken. 

Onderstaand een foto reportage. 


Lees meer


Toilet renovatie Eerbeek

Via Facebook benaderd om een toilet te komen renoveren in Eerbeek. Binnen 14 dagen na aanvraag hebben we dit toilet gemoderniseerd. Ook hier uiteraard weer al het leidingwerk weer in de muur gebracht en het riool naar achteren gebracht vanwege het inbouwreservoir.

Lees meer


Vul uw eigen inhoud in.