Gehorige vloer

Wij werden benaderd of wij een Estrich vloer konden leveren en leggen in Apeldoorn.

De situatie was als volgt: een gipsplafond met daarboven houten balklaag en als vloer underlayment platen. Dit was behoorlijk gehorig voor de kamer er onder.

Estrich bestaat uit onderlaag van 10 mm steenwol en daarover 2 lagen fermacel die overlappend en verlijmd gelegd worden.

De hele vloer ligt uiteindelijk "zwevend" over de bestaande vloer heen, contactgeluid wordt dus aanzienlijk verminderd.

Toen de vloer lag, werd ons gevraagd of we gelijk de pvc "topping" laminaat wilde leggen, en uiteraard hebben we dit maar gelijk gedaan.

Mooi eindresultaat en weer een tevreden klant.

Referentie

"Jago Apeldoorn heeft goed vakwerk geleverd, we zijn erg tevreden.

Op onze zolder lag een houten vloer die veel contact geluid gaf en waar we graag het geluidsniveau naar beneden wilden hebben.

Jago Apeldoorn heeft een Estrich vloer gelegd en aansluitend een laminaat PVC vloer gelegd. We hadden gehoopt dat er zo'n 60% geluidsreductie zou zijn en waren aangenaam verrast toen bleek dat het bijna helemaal geen geluid meer geeft als iemand loopt over de nieuwe vloer. Zeker meer dan 90% geluidsreductie is meer dan we verwachten en uiteraard zijn we erg blij met dit goede resultaat.

De Estrich vloerplaten (loei zwaar) en het PVC laminaat zijn keurig gelegd, alles schoon opgeleverd en afval weer mee afgevoerd.

Top werk, we gaan Jago Apeldoorn zeker aanbevelen en komen graag bij jullie terug.

Hartelijke groet,
Yvonne"

Wil je ook graag geholpen worden bij een klus?