intro image

Uitbreiding Hema Someren met 150m2 door 2 naastgelegen panden er bij te trekken.

We begonnen met het niveau verschil in kaart te brengen, aangezien het eigenlijk 2 ruimtes waren, maar deze later als 1 gemaakt is. Dit verschil bleek behoorlijk te zijn, dus besloten we de vloer te slopen. Dit bleek makkelijker gezegd dan gedaan aangezien het een gestorte betonvloer was van gemiddeld 10 cm dik . Uiteindelijk heeft de minikraan de klus prima geklaard. Ook de scheidingswanden waren zo naar de grond.


Vervolgens moest er een nieuwe afwerkvloer in, uiteraard nu gewoon van zand cement om vervolgens de nieuwe tegelvloer gelijk met winkelniveau uit te laten komen.


Vervolgens konden we weer verder met het de interieurbouw zoals kolommen betimmeren, systeemplafond aanhelen en het zetten van de nieuwe wandsegmenten. Afwerking naar systeemplafond met mooie hoogglans panelen die later voorzien worden van afneembare stickers/teksten.


Aan de voorzijde bij de glazen puien hebben we de achterkant van de stellingen gebruikt om de etalagewand te maken.

Kassablok naar voren gehaald voor meer overzicht langs bestaande kast de winkel in. Tevens nieuwe kasten achter de kassa's ter opvulling van de ruimte. Weer een nette verruiming van de winkel.

In samenwerking/opdracht door MFB