Uw dakraam op maat laten maken?

Meer plezier hebben van uw woning en donkere kamers op zolder in beslag nemen? Met een dakraam maakt uw een praktische ruimte weer leefbaar. Donkere zolderruimtes worden doorgaans enkel gebruikt als opslagruimte, aangezien ze onvoldoende lichtval bieden voor iets anders. De ruimte blijft dan ook onbenut en dat is zonde. Wilt u deze ruimte weer in gebruik nemen, dan bent u bij Jago Apeldoorn aan het juiste adres. Als aanbouw- en renovatiespecialist zetten we snel en voordelig een dakraam op maat. Hierbij nemen we uw wensen en eisen mee en geven we advies gericht op uw situatie.


Het gemak van een dakraam

Dakramen zorgen voor een wereld van verschil. Er komt ineens veel meer daglicht binnen, waardoor u de ruimte ook kunt gebruiken als extra kamer. Maak van uw ruimte een logeerkamer, studeerkamer of hobbykamer. Een dakraam zorgt ook voor goede ventilatie. Door af en toe het raam open te zetten, blijft de ruimte fris en schoon. Jago Apeldoorn is uw partner voor de montage van dakramen. Of u nu kiest voor kunststof, gelakt wit grenen of een velux daklicht systeem, een dakraam maken wij geheel op maat. Om de ruimte donker te houden indien dat gewenst is, kan een verduisterend rolgordijn worden opgehangen. Ook voorziet Jago Apeldoorn u in het aftimmeren van de binnenzijde.

Kiezen voor Jago Apeldoorn

Een dakraam laten plaatsen kan snel en gemakkelijk. Jago Apeldoorn staat niet alleen garant voor een snelle service, maar biedt tevens een goede prijs-kwaliteitverhouding, waardoor u verzekerd bent van de beste materialen. Benut alle ruimte in huis en informeer naar de vele mogelijkheden omtrent het laten plaatsten van een dakraam! Vraag vrijblijvend een offerte aan of plan een intakegesprek voor advies op maat.


arrow_back arrow_forward