Uw toilet vervangen of vernieuwen?

Beschikken over een goed toilet, het lijkt standaard, maar dat is het niet. Het kleinste kamertje moet immers op een professionele wijze worden geïnstalleerd, waarbij er verschillende keuzes te maken zijn. Kiest u bijvoorbeeld voor een staand of hangend toilet? Misschien heeft u een gelegenheid waarbij u een urinoir wilt laten plaatsen. Wat uw wensen ook zijn, voor de juiste installatie neemt u Jago Apeldoorn in de arm. Bij ons bent u niet alleen verzekerd van de hoogste kwaliteit, maar ook van de scherpste prijs en een persoonlijke service!

Diverse mogelijkheden

Het ene toilet is het andere niet. Zeker thuis wilt u natuurlijk beschikken over een toilet dat aan al uw eisen voldoet. Denk bijvoorbeeld aan een inbouwreservoir, een fonteintje of een verlaagd stucplafond. Dit zijn allemaal zaken die op uw wensenlijstje kunnen staan als u een nieuwe toiletruimte laat bouwen of als u uw bestaande toilet laat renoveren. Om van het idee ook een schitterend eindresultaat te maken, is echter wel de nodige kennis en ervaring nodig. Wilt u een toilet laten verbouwen of renoveren in Apeldoorn of omgeving, dan is Jago Apeldoorn daarvoor de partner bij uitstek! Wij hebben in de loop der jaren veel ervaring opgedaan op dit gebied.

Kies voor Jago Apeldoorn!

Groot voordeel van Jago Apeldoorn is dat u geniet van de persoonlijke service die een eenmanszaak zo kenmerkt. En doordat wij beschikken over een uitgebreid netwerk van medeaannemers, kunt u voor werkelijk elke klus bij ons terecht. Dus ook voor de installatie en montage van uw nieuwe toiletruimte. Bent u woonachtig in of nabij Apeldoorn en zoekt u een geschikt bedrijf om deze klus aan uit te besteden? Neem nu vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

arrow_back arrow_forward