Uw Veranda laten bouwen?

Extra ruimte creëren en genieten van het buitenleven? Een veranda is de ideale aanbouw om meer ruimte te verkrijgen en langer te genieten van de warme temperaturen. Ziet u uzelf al zitten onder uw eigen veranda, in de schaduw op een warme zomerdag? Jago Apeldoorn is specialist in het bouwen van veranda’s en kan met uw wensen een optimaal eindresultaat creëren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Genieten van een veranda op maat

Wie geniet van het buitenleven, kan haast niet zonder veranda. Een veranda is niet alleen ontzettend handig om snel wat meer plek te vergaren, maar zorgt tevens voor een grandioos uitzicht en een luxe uitstraling. Veranda’s zijn aanbouwingen aan de woning, die doorgaans bestaan uit een afdak en een houten vloer die gelijk ligt aan de vloer van uw woning. Maak uw eigen buitenkeuken en ontvang uw gasten geheel in stijl. Uiteraard kunt u uw veranda helemaal zelf samen laten stellen, aan de hand van uw wensen en eisen. Jago Apeldoorn kan uw veranda bouwen, zodat deze één geheel vormt met uw woning. Verschillende materialen worden gebruikt, waaronder Zweeds Rabat, ook wel potdeksel planken genoemd, bestaand uit Douglas hout en zijn duurzaam en sterk. Qua materiaalgebruik, kleurgebruik en vormgeving helpt Jago Apeldoorn u en stelt samen met u een passend ontwerp voor. 

Paal met betonboer
veranda apeldoorn douglas hout
overkapping

De mogelijkheden met Jago Apeldoorn

Een veranda in Apeldoorn laat u zetten door de specialisten van Jago Apeldoorn. Persoonlijke service en een goede prijs-kwaliteitverhouding zorgen ervoor dat elke klus snel gedaan kan worden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het laten maken van uw veranda, neem dan contact met ons op en informeer naar meer!  

Vul uw eigen inhoud in.