Uw veranda laten bouwen?

Uw woning vergroten doet u door het plaatsen van een serre. Een serre is een stijlvolle en moderne vergroting van uw woning. Een mooie serre biedt huiselijk comfort en zorgt voor een adembenemend uitzicht. Het is een aanwinst, in zomer en winter. Belangrijk bij het aanbouwen van een serre is dat deze comfort biedt: u brengt er immers vele uren in door. Door de ruimte gezellig in te richten, kunt u de serre gebruiken als zitruimte voor bezoek en is het lezen van een boek heerlijk onder de warme zon. Jago Apeldoorn is gespecialiseerd in exterieur, waaronder het op maat maken van een serre.

Genieten van een veranda op maat

Wie geniet van het buitenleven, kan haast niet zonder veranda. Een veranda is niet alleen ontzettend handig om snel wat meer plek te vergaren, maar zorgt tevens voor een grandioos uitzicht en een luxe uitstraling. Veranda’s zijn aanbouwingen aan de woning, die doorgaans bestaan uit een afdak en een houten vloer die gelijk ligt aan de vloer van uw woning. Maak uw eigen buitenkeuken en ontvang uw gasten geheel in stijl. Uiteraard kunt u uw veranda helemaal zelf samen laten stellen, aan de hand van uw wensen en eisen. Jago Apeldoorn kan uw veranda bouwen, zodat deze één geheel vormt met uw woning. Verschillende materialen worden gebruikt, waaronder Zweeds Rabat, ook wel potdeksel planken genoemd, bestaand uit Douglas hout en zijn duurzaam en sterk. Qua materiaalgebruik, kleurgebruik en vormgeving helpt Jago Apeldoorn u en stelt samen met u een passend ontwerp voor.

De mogelijkheden met Jago Apeldoorn

Een veranda in Apeldoorn laat u zetten door de specialisten van Jago Apeldoorn. Persoonlijke service en een goede prijs-kwaliteitverhouding zorgen ervoor dat elke klus snel gedaan kan worden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het laten maken van uw veranda, neem dan contact met ons op en informeer naar meer!

Veranda op maat