Nieuwe badkamer?

Een nieuwe badkamer, daar dromen we toch allemaal van? Het renoveren of laten zetten van een badkamer is echter een behoorlijke klus. Het kost ten eerste veel tijd en energie, maar ook heeft u de nodige kennis nodig om het allemaal voor elkaar te krijgen. Daar kunt zelf mee aan de slag gaan, maar het is ook fijn om deze klus uit te besteden aan een professional. Dan bent u verzekerd van een mooi resultaat. Bent u van plan om een badkamer in Apeldoorn te laten plaatsen of renoveren, dan is Jago Apeldoorn het juiste bedrijf om in de arm te nemen. Persoonlijke service, een goede prijs/kwaliteitverhouding en dienstverlening op maat: daar kunt u op rekenen.

Verschillende diensten

De ene badkamerrenovatie is de andere niet. Afhankelijk van uw wensen, kunt u met veel verschillende klussen te maken krijgen. Denk bijvoorbeeld aan specialistische klussen als tegelen, voegen en kitten, waarin Jago gespecialiseerd is. Ook het installeren van vloerverwarming is voor ons geen enkel probleem. En wilt u in de badkamer een verlaagd plafond of spotjes laten inbouwen, of kiest u toch liever voor een stucplafond? Dat kan, de keuze is aan u! Ook voor de installatie van een design radiator bent u bij Jago Apeldoorn aan het juiste adres, om het plaatje compleet te maken.

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van uw nieuwe badkamer in Apeldoorn, en wilt u hiervoor een professional inschakelen? Neem dan nu contact op met Jago Apeldoorn. Wij hebben ruime ervaring opgedaan en hebben dan ook al veel badkamers in Apeldoorn en omgeving naar wens geplaatst. Een persoonlijke service en de beste kwaliteit: dat is Jago Apeldoorn. Neem nu contact met ons op en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

arrow_back arrow_forward