Uw slaapkamer verbouwen?

Het is zomaar een idee: uw zolder verbouwen tot slaapkamer. Dat biedt ongekende mogelijkheden en ruimte! Of kiest u er toch voor om uw huidige slaapkamer te laten renoveren? Wat uw voorkeur ook is, voor de verbouwing of renovatie van uw slaapkamer in Apeldoorn of omgeving, bent u bij Jago Apeldoorn aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring en kennis in huis, waardoor u verzekerd bent van een optimaal eindresultaat. En dat tegen een scherpe prijs!


Een slaapkamer verbouwen, wat komt daar allemaal bij kijken?

De slaapkamer is één van de belangrijkste ruimtes in huis. Het is belangrijk dat u zich in de ruimte prettig voelt en goed kunt ontspannen. Een goede nacht zorgt immers voor een goede dag! Het is dan ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de slaapkamer aan al uw wensen voldoet. Zet deze daarom voor de verbouwing duidelijk op een rijtje. Er zijn verschillende zaken waar u dan aan moet denken. Moet u bijvoorbeeld wanden verplaatsen en laminaat leggen (of verwijderen)? En heeft u al gedacht aan de elektra? Spachtelputz aanbrengen zorgt voor een schitterend effect. En wat te denken van een ruime inloopkast? Ook voor sauzen en het installeren van airconditioning is Jago uw ideale partner!

Neem nu contact op met Jago Apeldoorn

Als eenmanszaak staat Jago Apeldoorn voor een persoonlijke service, zodat aan al uw wensen voor de (ver)nieuw(de) slaapkamer wordt voldaan. Daarbij bieden wij een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Of u nu kiest voor een volledige verbouwing of voor een kleine aanpassing: geen klus is ons te groot of te klein. Heeft u interesse in onze dienstverlening? Informeer nu naar de mogelijkheden!

arrow_back arrow_forward