Serre laten plaatsen?

Uw woning vergroten doet u door het plaatsen van een serre. Een serre is een stijlvolle en moderne vergroting van uw woning. Een mooie serre biedt huiselijk comfort en zorgt voor een adembenemend uitzicht. Het is een aanwinst, in zomer en winter. Belangrijk bij het aanbouwen van een serre is dat deze comfort biedt: u brengt er immers vele uren in door. Door de ruimte gezellig in te richten, kunt u de serre gebruiken als zitruimte voor bezoek en is het lezen van een boek heerlijk onder de warme zon. Jago Apeldoorn is gespecialiseerd in exterieur, waaronder het op maat maken van een serre.

Een serre op maat

Een serre in Apeldoorn vindt u bij Jago Apeldoorn. Een serre bestaat doorgaans uit een glazen overkapping, die wordt afgewerkt met verschillende materialen. Jago Apeldoorn kan uw serre geheel op maat maken, waardoor de ruimte naadloos aansluit bij uw woning. Van strak en minimalistisch tot klassiek of landelijk. Kleuren, materialen en vormgeving worden op elkaar aangepast, waardoor de serre een pronkstuk wordt van uw woning. Onder het glas kunt u comfortabel zitten zonder last te hebben van kou of wind.

Onze specialisten maken gebruik van verschillende materialen, waaronder polycarbonaat. Dit materiaal is sterk en robuust en ideaal voor terrasoverkappingen en als wandpaneel van serres. Uiteraard kunnen ook andere materialen worden gebruikt voor het op maat maken van uw serre. Met terrastegels wordt de ruimte aangekleed, waarna u het interieur kunt bepalen.

Neem contact op

Heeft u interesse in een overkapping in Apeldoorn? Jago Apeldoorn biedt u graag deskundig en zorgvuldig advies voor een serre op maat. Neem direct contact op met één van onze medewerkers en laat u adviseren over de mogelijkheden voor uw eigen serre!

insert_emoticon
Apeldoorn

Rianne Slotboom

"Janno Gosens is een vakman in hart en nieren. Hij heeft in 3 weken een complete aanbouw gerealiseerd van 50m2 in traditionele bouw. De afwerking is uitmuntend! Geef hem de vrijheid en hij maakt er echt vakwerk van. Zijn netwerk van vakmannen zijn ook vakmensen. Loodgieter metsellaars en zelfs een koelmonteur die een fijne klimaatinstallatie heeft ingebouwd, voor het koelen en verwarmen van onze uitbouw."