Uw schuur laten bouwen?

Een woning met een schuur is een absolute meerwaarde. Een huis met een aangebouwde schuur zorgt voor extra ruimte en geeft uw woning meer aanzien. Heeft u nog geen schuur achter uw woning, maar wilt u dit wel graag? Bij Jago Apeldoorn bent u aan het juiste adres voor schuuraanbouw. Of het nu gaat om het laten maken van een schuur, of u uw schuur wilt laten ombouwen naar gastenverblijf of een carport wenst. Een schuur laten maken in Apeldoorn? Neem direct contact op!


Een schuur laten zetten door Jago Apeldoorn.

Een schuur laten bouwen zorgt in eerste instantie voor extra ruimte. Spullen die u doorgaans op zolder bewaart, kunnen nu in de schuur worden geplaatst. Ook is een schuur ideaal om belangrijke items droog te houden. Zet fietsen op een rij in de schuur en maak de ruimte overzichtelijk met een paar handige opbergkasten. Bij zo’n verbouwing komt heel wat kijken. Jago Apeldoorn is gespecialiseerd in het bouwen van schuren en het bekleden van gevels. Verschillende materialen worden gebruikt om de ruimte naar wens aan te kleden en te ontwerpen. Wilt u een houten schuur met kunststof gevelbekleding? Onze specialisten gebruiken Keralit gevelbekleding, dat onderhoudsarm is en haast niet van hout te onderscheiden is.

Uw partner in aanbouw en nieuwbouw

Jago Apeldoorn is een eenmanszaak, waarbij persoonlijke service hoog in het vaandel staat. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van aannemers, die u kunnen helpen bij het aanbouwen van een schuur. Woont u in de omgeving van Apeldoorn en bent u op zoek naar een geschikt bedrijf voor uw klus, dan kunt u nu geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor advies op maat!