Uw kast op maat laten maken?

Kasten zijn een belangrijk onderdeel van uw woning. Niet alleen geven ze de ruimte voor meer sfeer en beleving, kasten zorgen ook voor handige opbergplekjes in elke kamer. In alle ruimtes in het huis kunnen kasten worden geplaatst, waardoor u zeeën van ruimte heeft en uw spullen veilig en goed op kunt bergen. Bent u op zoek naar een inbouwkast voor in de slaapkamer? Een opbergkast voor in de keuken? Wellicht een boekenkast voor in de woonkamer? Jago Apeldoorn is gespecialiseerd in het op maat maken van kasten, van groot tot klein en van smal tot breed.

Een kast op maat

Kasten kunt u aanschaffen in standaard maten, maar wat als u een ruimte heeft waarin kasten niet goed weggezet kunnen worden? Een kast op maat is dan ideaal! Bij Jago Apeldoorn vindt u een kast op maat in Apeldoorn en omgeving. Maatwerk kasten hebben als voordeel dat ze geheel aan uw wensen aangepast kunnen worden. Niet alleen wat betreft materiaalgebruik, maar ook qua kleur en afmeting kunnen kasten volledig op maat gemaakt worden. Ook de afwerking is volledig op uw wensen aan te passen. Denk aan schuifdeuren, lades en open vakken. Een kast op maat past zo in elk interieur en zorgt zo voor de ultieme opbergplek voor uw spullen.

Voor elke ruimte een kast

Waar u in de woonkamer wellicht kiest voor een imposante boekenkast voor uw leesgerei, wilt u in de slaapkamer liever voldoende opbergruimte hebben voor uw kleding. De badkamer vergt weer heel wat anders en is beter af met een klein kastje, waar u de belangrijkste verzorgingsproducten in kunt opbergen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een kast op maat, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Jago Apeldoorn geeft u graag advies!


arrow_back arrow_forward