Uw zolder verbouwen?

Een huis met een zolder is een meerwaarde. Tenminste, als u deze ruimte nuttig gebruikt. Heeft u ook nog een ouderwetse, donkere zolder, maar wilt u hier verandering in aanbrengen? Bij Jago Apeldoorn bent u aan het juiste adres voor een zolderverbouw. Of het nu gaat om de plaatsing van bijvoorbeeld een dakkapel, om het nodige licht de zolder binnen te laten komen, of om het verbouwen of aftimmeren van uw zolder. Uw zolder verbouwen in Apeldoorn? Neem nu contact op met ons bedrijf!

Waarom een zolder verbouwen?

Een zolderruimte biedt vele mogelijkheden. U kunt kiezen voor een nieuwe indeling van de ruimte, bijvoorbeeld om een kantoor, slaapkamer of een kinderkamer in te richten, of een hobbykamer te creëren. Voordat het echter zo ver is, staat er een verbouwing op stapel. En dan krijgt u te maken met klussen als isoleren, knieschotten, dakramen of een dakkapel plaatsen, schilderen, sauzen en behangen. Als u Jago Apeldoorn inschakelt, dan kunt u al deze klussen veilig en vertrouwd uit handen geven. Zo bent u zeker van het gewenste eindresultaat en bespaart u veel tijd en energie!


Zolderverbouw door Jago

Jago Apeldoorn is een eenmanszaak die gespecialiseerd is in aannemersklussen, waaronder timmerwerken. Door ons uitgebreide netwerk beschikt u echter over een uitgebreid pakket van diensten, waardoor geen klus ons te groot is. Uw zolder in Apeldoorn verbouwen, dat doen wij graag voor u. Daarbij kunt u rekenen op een scherpe prijs, een goede dienstverlening en een persoonlijke service. Heeft u interesse? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op en vraag een offerte aan of plan een intakegesprek!


arrow_back arrow_forward